Bog & idéJens Rikardt Andersen

Bøger skrevet af Jens Rikardt Andersen

Læs mere om Jens Rikardt Andersen
4 produkter
4 produkter
Klinisk ernæring
Klinisk ernæringGitte Aarøe Dam
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Klinisk ernæring
Sportsernæring
SportsernæringLasse Kristian Suhr
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Sportsernæring
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin
Kræft - senfølger og rehabilitering
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kræft - senfølger og rehabiliteringKjeld Schmiegelow
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Kræft - senfølger og rehabilitering

Mere om Jens Rikardt Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Jens Rikardt Andersen. På listen nedenfor finder du de nyeste af Andersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sportsernæring" udgivet af Gyldendal - "Sportsernæring" udgivet af Munksgaard - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Sportsernæring" udgivet af Munksgaard - "Kræft - senfølger og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Sportsernæring" udgivet af Munksgaard

Jens Rikardt Andersens bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Jens Rikardt Andersen hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Andersens bøger fås i udvalgte formater. Andersens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Rikardt Andersens "Sportsernæring"

Det er muligt at købe Jens Rikardt Andersens "Sportsernæring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Sportsernæring" af Jens Rikardt Andersen

"Sportsernæring" kan købes som e-bog (pdf-format). Med en e-bogs-udgave af "Sportsernæring" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Rikardt Andersen