Bog & idéJens Risager

Bøger skrevet af Jens Risager

Læs mere om Jens Risager
1 produkter
1 produkter
Manden der ikke kunne fanges
Manden der ikke kunne fangesJens Risager
39,95 DKK
EBOG
(0)
Manden der ikke kunne fanges

Mere om Jens Risager

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Jens Risager. Det er "Manden der ikke kunne fanges". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Manden der ikke kunne fanges" er desuden udgivet i serien "Dansk kriminalreportage".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Risagers "Manden der ikke kunne fanges"

Det er muligt at købe Jens Risagers "Manden der ikke kunne fanges" som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Manden der ikke kunne fanges" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Risagers serie "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Dette er en også en fantastisk bog fra Risager, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Risager