Bog & idéJens Steensberg

Bøger skrevet af Jens Steensberg

Læs mere om Jens Steensberg
3 produkter
3 produkter
ULYKKELIG HÆNDELSE
Ulykkelig hændelseJens Steensberg
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ulykkelig hændelse
Medicin, miljø og mennesker
Medicin, miljø og menneskerJens Steensberg
69,95 DKK
EBOG
(0)
Medicin, miljø og mennesker
Trafik og alkohol
Trafik og alkoholJens Steensberg
99,95 DKK
EBOG
(0)
Trafik og alkohol

Mere om Jens Steensberg

Jens Steensberg har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Steensbergs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "ULYKKELIG HÆNDELSE" udgivet af Poul Kristensens Forlag - "Medicin, miljø og mennesker" udgivet af Poul Kristensen

Jens Steensbergs bøger

Jens Steensberg har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Steensberg kommer kun som hæftet. Steensbergs bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Steensbergs "ULYKKELIG HÆNDELSE"

"ULYKKELIG HÆNDELSE" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Poul Kristensens Forlag.

"Medicin, miljø og mennesker" af Jens Steensberg

"Medicin, miljø og mennesker" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Poul Kristensen.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Steensberg