Bog & idéJens Studsgaard Sørensen

Bøger skrevet af Jens Studsgaard Sørensen

Læs mere om Jens Studsgaard Sørensen
1 produkter
1 produkter
MAT C stx
BOEGERTILSTAERKPRIS
MAT C stxJens Studsgaard Sørensen
449,96 DKK
Hæftet
(0)
MAT C stx

Mere om Jens Studsgaard Sørensen

Der findes flere forskellige bøger fra Jens Studsgaard Sørensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "MAT C stx" udgivet af Systime - "MAT C - STX" udgivet af Systime - "MAT C - STX" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Jens Studsgaard Sørensen

Du kan finde tre bøger af Jens Studsgaard Sørensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Sørensens bøger kommer kun som hæftet. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Systime.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jens Studsgaard Sørensens "MAT C stx"

"MAT C stx" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jens Studsgaard Sørensen "MAT C - STX"

Det er muligt at købe Jens Studsgaard Sørensens "MAT C - STX" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Studsgaard Sørensen