Bog & idéJens Tang Olesen

Bøger skrevet af Jens Tang Olesen

Læs mere om Jens Tang Olesen
1 produkter
1 produkter
The Paradise of Football Talents
The Paradise of Football TalentsJens Peter Sørensen
229,95 DKK
Paperback
(0)
The Paradise of Football Talents

Mere om Jens Tang Olesen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jens Tang Olesen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Olesen.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Jens Tang Olesens bøger udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Paradise of Football Talents" udgivet af Books on Demand - "Talenternes paradis" udgivet af Books on Demand

Jens Tang Olesens bøger

Du kan købe to bøger af Jens Tang Olesen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Olesen som paperback. Olesens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Books on Demand.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Paradise of Football Talents" af Jens Tang Olesen

Hos Bog & idé er "The Paradise of Football Talents" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Books on Demand.

Jens Tang Olesen "Talenternes paradis"

"Talenternes paradis" kan købes som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Tang Olesen