Bog & idéJens Thejsen

Bøger skrevet af Jens Thejsen

Læs mere om Jens Thejsen
6 produkter
6 produkter
Gyldendals havebog
Gyldendals havebogLulu Jacobsen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Gyldendals havebog
Sommerhushaven
SommerhushavenJens Thejsen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Sommerhushaven
Planteskolebogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlanteskolebogenErik N. Eriksen
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Planteskolebogen
Vilde naturhaver
Vilde naturhaverJens Thejsen
289,95 DKK
Indbundet
(0)
Vilde naturhaver
Havehåndbogen
BOEGERTILSTAERKPRIS
HavehåndbogenMia Stochholm
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Havehåndbogen
Grøngødning, efterafgrøder og dækafgrøder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grøngødning, efterafgrøder og dækafgrøderJens Thejsen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Grøngødning, efterafgrøder og dækafgrøder

Mere om Jens Thejsen

Jens Thejsen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Thejsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Græsser" udgivet af Gyldendal - "Den danske havebog" udgivet af Gyldendal - "Planteskolebogen" udgivet af Biofolia - "Sommerhushaven" udgivet af Vingefang - "Gyldendals havebog" udgivet af Gyldendal - "Den danske havebog" udgivet af Gyldendal - "Havehåndbogen" udgivet af Gyldendal - "Den vilde have" udgivet af Gyldendal - "Grøngødning, efterafgrøder og dækafgrøder" udgivet af SEGES - "Gyldendals havebog" udgivet af Gyldendal

Mere om Jens Thejsens bøger

Du kan bestille ti bøger af Jens Thejsen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Jens Thejsen fås i forskellige formater. Thejsens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Græsser" af Jens Thejsen

Hos Bog & idé er "Græsser" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Den danske havebog" af Jens Thejsen

Det er muligt at købe Jens Thejsens "Den danske havebog" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Thejsen