Bog & idéJens Thorup Andersen

Bøger skrevet af Jens Thorup Andersen

Læs mere om Jens Thorup Andersen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære

Mere om Jens Thorup Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Jens Thorup Andersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Andersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jens Thorup Andersen

Der er to tilgængelige udgivelser af Jens Thorup Andersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe Andersens bøger som indbundet. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Basisbog i sygdomslære" af Jens Thorup Andersen

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jens Thorup Andersen "Basisbog i sygdomslære"

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Thorup Andersen