Bog & idéJens Toftgaard Jensen

Bøger skrevet af Jens Toftgaard Jensen

Læs mere om Jens Toftgaard Jensen
2 produkter
2 produkter
Købstadens metamorfose
Købstadens metamorfoseJens Toftgaard Jensen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Købstadens metamorfose
Købstadens metamorfose
BOEGERTILSTAERKPRIS
Købstadens metamorfoseJens Toftgaard Jensen
207,46 DKK
Hardback
(0)
Købstadens metamorfose

Mere om Jens Toftgaard Jensen

Der findes flere bøger skrevet af Jens Toftgaard Jensen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Jensen.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jens Toftgaard Jensens bøger tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Købstadens metamorfose" i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Dansk Center for Byhistorie. Aarhus Universitetsforlag - "Købstadens metamorfose" i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Købstadens metamorfose" udgivet af Dansk Center for Byhistorie Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Jens Toftgaard Jensen

Du kan bestille tre bøger af Jens Toftgaard Jensen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jens Toftgaard Jensen kommer i forskellige formater. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Købstadens metamorfose" af Jens Toftgaard Jensen

"Købstadens metamorfose" kan købes online som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Købstadens metamorfose" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Skrifter om dansk byhistorie". Det er Dansk Center for Byhistorie. Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jens Toftgaard Jensen "Købstadens metamorfose"

Det er muligt at købe Jens Toftgaard Jensens "Købstadens metamorfose" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Købstadens metamorfose" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Jensens serie "Skrifter om dansk byhistorie". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på -.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Toftgaard Jensen