Bog & idéJens Toftgaard

Bøger skrevet af Jens Toftgaard

Læs mere om Jens Toftgaard
3 produkter
3 produkter
Kampen om København. Magt og demokrati i byens rum 1870-1901
Kampen om København. Magt og demokrati i byens rum 1870-1901Jens Toftgaard
69,95 DKK
EBOG
(0)
Kampen om København. Magt og demokrati i byens rum 1870-1901
Danmarks byer fra renæssance til enevælde
Danmarks byer fra renæssance til enevældeMikkel Leth Jespersen
289,95 DKK
EBOG
(1)
Danmarks byer fra renæssance til enevælde
 Danmarks byer fra renæssance til enevælde
Danmarks byer fra renæssance til enevældeLydbøger
289,95 DKK
EBOG
(1)
Danmarks byer fra renæssance til enevælde

Mere om Jens Toftgaard

Der findes flere forskellige bøger af Jens Toftgaard tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Toftgaard.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jens Toftgaards bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Nye industrihistorier" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Kampen om København" udgivet af Saga - "Kampen om København. Magt og demokrati i byens rum 1870-1901" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kampen om København" udgivet af Selskabet til Forskning i Arbejderbevægelsens Historie - "Odense Staalskibsværft 1918-2012. Lindøværftet og Munkebo" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Odense Staalskibsværft 1918-2012. Et stålskibsværft ved Odense Kanal" i serien "University of Southern Denmark studies in history and social sciences" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Købstadens metamorfose" i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Dansk Center for Byhistorie. Aarhus Universitetsforlag - "Købstadens metamorfose" i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Odense Staalskibsværft Bind 1-2" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Købstadens metamorfose" udgivet af Dansk Center for Byhistorie Aarhus Universitetsforlag

Bøger af Jens Toftgaard

Jens Toftgaard har ti bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Toftgaards bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Toftgaard inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Toftgaards "Nye industrihistorier"

Hos Bog & idé er "Nye industrihistorier" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Syddansk Universitetsforlag.

"Kampen om København" af Jens Toftgaard

"Kampen om København" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Toftgaard