Bog & idéJens Vellev

Bøger skrevet af Jens Vellev

Læs mere om Jens Vellev
2 produkter
2 produkter
Frederik 2.s begravelse
Frederik 2.s begravelseJens Vellev
139,95 DKK
EBOG
(0)
Frederik 2.s begravelse
Frederik 2.s begravelse 5. juni 1588
Frederik 2.s begravelse 5. juni 1588Jens Vellev
299,95 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Frederik 2.s begravelse 5. juni 1588

Mere om Jens Vellev

Vi har hos Bog & idé mange bøger fra Jens Vellev. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vellev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Frederik 2.s begravelse" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Frederik 2.s begravelse 5. juni 1588" udgivet af Aarhus universitetsforlag - "Jelling, Sommeren 1861" udgivet af Wormianum - "Viborgbispens og lensmændenes Hald" udgivet af Den selvejende institution Hald - "Viborg Domkirke, nedrevet og genrejst " udgivet af Hikuin - "Et middelalderligt bronzestøberi i Odense og noget om middelalderens klokker og gryder" udgivet af Hikuin - "Bruunshaab gamle Papfabrik " udgivet af Hikuin - "Saltproduktion på Læsø, i Danmark og i Europa " udgivet af Hikuin - "Asmild Klosterkirke i 900 år " udgivet af Hikuin

Bøger af Jens Vellev

Der er ni tilgængelige bøger af Jens Vellev hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Vellevs bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Vellev er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jens Vellevs "Frederik 2.s begravelse"

Det er muligt at købe Jens Vellevs "Frederik 2.s begravelse" som ebog. Med "Frederik 2.s begravelse" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Frederik 2.s begravelse 5. juni 1588" af Jens Vellev

Hos Bog & idé er "Frederik 2.s begravelse 5. juni 1588" tilgængelig som lærredsindbundet. Endnu en af Jens Vellev fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Aarhus universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Vellev