Bog & idéJens Wittendorff

Bøger skrevet af Jens Wittendorff

Læs mere om Jens Wittendorff
3 produkter
3 produkter
Transfer Pricing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Transfer PricingJens Wittendorff
1880,96 DKK
Hæftet
(0)
Transfer Pricing
Skatteretten 4
SkatterettenClaus Hedegaard Eriksen
1049,95 DKK
HARDBACK
(0)
Skatteretten
Armslængdeprincippet i dansk og international skatteret
Armslængdeprincippet i dansk og international skatteretJens Wittendorff
2029,95 DKK
Hardback
(0)
Armslængdeprincippet i dansk og international skatteret

Mere om Jens Wittendorff

Der findes en del bøger fra Jens Wittendorff tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Wittendorff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Transfer Pricing" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Transfer Pricing" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Transfer Pricing" udgivet af Karnov Group - "Skatteretten" udgivet af Karnov Group - "Skatteretten 3" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Armslængdeprincippet i dansk og international skatteret" udgivet af Thomson Reuters

Bøger af Jens Wittendorff

Der er seks tilgængelige udgivelser af Jens Wittendorff hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Wittendorffs bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Wittendorff er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jens Wittendorffs "Transfer Pricing"

Det er muligt at købe Jens Wittendorffs "Transfer Pricing" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.

"Transfer Pricing" af Jens Wittendorff

"Transfer Pricing" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jens Wittendorff