Bog & idéJeppe Agger Nielsen

Bøger skrevet af Jeppe Agger Nielsen

Læs mere om Jeppe Agger Nielsen
3 produkter
3 produkter
Mindsetbaseret ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindsetbaseret ledelseJeppe Agger Nielsen
377,96 DKK
Hæftet
(0)
Mindsetbaseret ledelse
Mindsetbaseret undervisning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mindsetbaseret undervisningPeter Arnborg Videsen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Mindsetbaseret undervisning
Det nære sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nære sundhedsvæsenBjørg Balteskard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nære sundhedsvæsen

Mere om Jeppe Agger Nielsen

Der findes flere forskellige bøger af Jeppe Agger Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Nielsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mindsetbaseret ledelse" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Det nære sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal - "Mindsetbaseret undervisning" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den offentlige sektor" udgivet af Gyldendal - "Hjemmehjælp - mellem myter og virkelighed" udgivet af Odense Universitetsforlag Rockwool Fonden - "Demokrati på nettet" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Mere om Jeppe Agger Nielsens bøger

Du kan købe seks bøger af Jeppe Agger Nielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Jeppe Agger Nielsen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jeppe Agger Nielsens "Mindsetbaseret ledelse"

Det er muligt at købe Jeppe Agger Nielsens "Mindsetbaseret ledelse" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Det nære sundhedsvæsen" af Jeppe Agger Nielsen

Det er muligt at købe Jeppe Agger Nielsens "Det nære sundhedsvæsen" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Agger Nielsen