Bog & idéJeppe Bach Nikolajsen

Bøger skrevet af Jeppe Bach Nikolajsen

Læs mere om Jeppe Bach Nikolajsen
1 produkter
1 produkter
Missiologi : en innføring
Missiologi : en innføringJeppe Bach Nikolajsen
489,95 DKK
Hæftet
(0)
Missiologi : en innføring

Mere om Jeppe Bach Nikolajsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Jeppe Bach Nikolajsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bach Nikolajsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kirkens rolle i et pluralistisk samfund" udgivet af Kolon - "Kirke og øvrighed i et pluralistisk samfund" udgivet af Kolon - "National kristendom til debat" udgivet af Kolon

Bøger af Jeppe Bach Nikolajsen

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jeppe Bach Nikolajsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Jeppe Bach Nikolajsen bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Bach Nikolajsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Kolon.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kirkens rolle i et pluralistisk samfund" af Jeppe Bach Nikolajsen

"Kirkens rolle i et pluralistisk samfund" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kolon, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jeppe Bach Nikolajsen "Kirke og øvrighed i et pluralistisk samfund"

Hos Bog & idé er "Kirke og øvrighed i et pluralistisk samfund" tilgængelig som limryg. Dette er en også en skøn bog fra Bach Nikolajsen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kolon.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Bach Nikolajsen