Bog & idéJeppe Bundsgaard m.fl.

Bøger skrevet af Jeppe Bundsgaard m.fl.

Læs mere om Jeppe Bundsgaard m.fl.
2 produkter
2 produkter
Hvad er scenariedidaktik?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad er scenariedidaktik?Pædagogik/børn/forældre
296,96 DKK
Hæftet
(2)
Hvad er scenariedidaktik?
Kompetencer i dansk
Kompetencer i danskKaren Monrad
259,95 DKK
Hæftet
(0)
Kompetencer i dansk

Mere om Jeppe Bundsgaard m.fl.

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Jeppe Bundsgaard m.fl.. Bogen hedder "Hvad er scenariedidaktik?". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret den på dansk. "Hvad er scenariedidaktik?" er desuden udgivet i serien "Didaktiske studier".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jeppe Bundsgaard m.fl.s "Hvad er scenariedidaktik?"

"Hvad er scenariedidaktik?" er tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra m.fl., kan du godt glæde dig. Bogen er med i m.fl.s serie "Didaktiske studier". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Bundsgaard m.fl.