Bog & idéJeppe Facius og Anders Peter Mathiesen og Kristian Jessen

Bøger skrevet af Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen og Kristian Jessen

Læs mere om Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen og Kristian Jessen
1 produkter
1 produkter
Drabet uden lig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drabet uden ligJeppe Facius og Anders Peter Mathiesen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Drabet uden lig

Mere om Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen og Kristian Jessen

Du kan kun finde en enkelt bog af Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen og Kristian Jessen her hos Bog & idé. Det er "Drabet uden lig". Det er bogkompagniet, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen og Kristian Jessens "Drabet uden lig"

Det er muligt at købe Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen og Kristian Jessens "Drabet uden lig" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af bogkompagniet.

Endnu en af Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen og Kristian Jessen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen og Kristian Jessen