Bog & idéJeppe Facius og Anders Peter Mathiesen

Bøger skrevet af Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen

Læs mere om Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen
1 produkter
1 produkter
Drabet uden lig
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drabet uden ligJeppe Facius og Anders Peter Mathiesen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Drabet uden lig

Mere om Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Drabet uden lig". Den er publiceret af bogkompagniet på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesens "Drabet uden lig"

Det er muligt at købe Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesens "Drabet uden lig" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af bogkompagniet.

Dette er en også en skøn bog fra Mathiesen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Facius og Anders Peter Mathiesen