Bog & idéJeppe Norskov

Bøger skrevet af Jeppe Norskov

Læs mere om Jeppe Norskov
2 produkter
2 produkter
Købstadens metamorfose
Købstadens metamorfoseJens Toftgaard Jensen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Købstadens metamorfose
Købstadens metamorfose
BOEGERTILSTAERKPRIS
Købstadens metamorfoseJens Toftgaard Jensen
207,46 DKK
Hardback
(0)
Købstadens metamorfose

Mere om Jeppe Norskov

Der er mange bøger af Jeppe Norskov på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Norskovs udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jeppe Norskovs bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Købstadens metamorfose" i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Dansk Center for Byhistorie. Aarhus Universitetsforlag - "Købstadens metamorfose" i serien "Skrifter om dansk byhistorie" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Købstadens metamorfose" udgivet af Dansk Center for Byhistorie Aarhus Universitetsforlag

Jeppe Norskovs bøger

Jeppe Norskov har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jeppe Norskov kommer i flere formater. Bøgerne af Norskov er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jeppe Norskovs "Købstadens metamorfose"

"Købstadens metamorfose" kan købes online som e-bog. Med "Købstadens metamorfose" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Norskovs serie "Skrifter om dansk byhistorie". Det er Dansk Center for Byhistorie. Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Købstadens metamorfose" af Jeppe Norskov

Hos Bog & idé er "Købstadens metamorfose" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Købstadens metamorfose" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Skrifter om dansk byhistorie". Bogen er til salg hos Bog & idé på - og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Norskov