Bog & idéJeppe Oute Hansen

Bøger skrevet af Jeppe Oute Hansen

Læs mere om Jeppe Oute Hansen
1 produkter
1 produkter
Det nære sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nære sundhedsvæsenBjørg Balteskard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nære sundhedsvæsen

Mere om Jeppe Oute Hansen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Jeppe Oute Hansen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det nære sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal - "Patient" udgivet af Munksgaard

Bøger af Jeppe Oute Hansen

Der er to tilgængelige udgivelser af Jeppe Oute Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Jeppe Oute Hansen kan købes i et udvalg af formater. Hansens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jeppe Oute Hansens "Det nære sundhedsvæsen"

Det er muligt at købe Jeppe Oute Hansens "Det nære sundhedsvæsen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Patient" af Jeppe Oute Hansen

Hos Bog & idé er "Patient" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Oute Hansen