Bog & idéJeppe Thue Andersen

Bøger skrevet af Jeppe Thue Andersen

Læs mere om Jeppe Thue Andersen
1 produkter
1 produkter
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Jeppe Thue Andersen

Du kan kun købe en enkelt bog af Jeppe Thue Andersen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Basisbog i fysioterapi". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Basisbog i fysioterapi" er desuden en del af serien "Fysio/Munksgaard".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jeppe Thue Andersens "Basisbog i fysioterapi"

"Basisbog i fysioterapi" kan købes som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Andersens serie "Fysio/Munksgaard". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Endnu en af Jeppe Thue Andersen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Thue Andersen