Bog & idéJeppe Villadsen

Bøger skrevet af Jeppe Villadsen

Læs mere om Jeppe Villadsen
1 produkter
1 produkter
Turen går til Kenya & Tanzania
TILBUD
Turen går til Kenya & TanzaniaJeppe Villadsen
167,96 DKK209,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Kenya & Tanzania

Mere om Jeppe Villadsen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger skrevet af Jeppe Villadsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Villadsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Kenya & Tanzania" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Kenya & Tanzania" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Ret og vrang " i serien "Det 20. århundredes historie" udgivet af Frydenlund - "Turen går til Kenya & Tanzania" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Jeppe Villadsens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Jeppe Villadsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Villadsens bøger kommer i flere forskellige formater. Villadsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Turen går til Kenya & Tanzania" af Jeppe Villadsen

Hos Bog & idé er "Turen går til Kenya & Tanzania" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Villadsens serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Turen går til Kenya & Tanzania" af Jeppe Villadsen

Det er muligt at købe Jeppe Villadsens "Turen går til Kenya & Tanzania" som e-bog. Hvis du køber "Turen går til Kenya & Tanzania" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Villadsens serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Villadsen