Bog & idéJeppe Wedel Nielsen

Bøger skrevet af Jeppe Wedel Nielsen

Læs mere om Jeppe Wedel Nielsen
2 produkter
2 produkter
Sydstaternes historie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sydstaternes historieJeppe Wedel Nielsen
331,96 DKK
Hardback
(0)
Sydstaternes historie
Erhvervslejemål
ErhvervslejemålJeppe Wedel Nielsen
1329,95 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervslejemål

Mere om Jeppe Wedel Nielsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Jeppe Wedel Nielsen. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Erhvervslejemål" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Erhvervslejemål" udgivet af Karnov Group Denmark A/S

Bøger skrevet af Jeppe Wedel Nielsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jeppe Wedel Nielsen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Nielsen fås kun som hæftet. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Karnov Group Denmark A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jeppe Wedel Nielsens "Erhvervslejemål"

Hos Bog & idé er "Erhvervslejemål" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.

"Erhvervslejemål" af Jeppe Wedel Nielsen

"Erhvervslejemål" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Wedel Nielsen