Bog & idéJeppe Wikström

Bøger skrevet af Jeppe Wikström

Læs mere om Jeppe Wikström
1 produkter
1 produkter
ABBA : the official photo book
ABBA : the official photo bookthe official photo book
349,95 DKK
Indbundet
(0)
ABBA : the official photo book

Mere om Jeppe Wikström

Jeppe Wikström har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Livet i Norden". Det er Politikens Forlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Livet i Norden" af Jeppe Wikström

Hos Bog & idé er "Livet i Norden" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Endnu en af Jeppe Wikström skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Wikström