Bog & idéJeppe Zabel

Bøger skrevet af Jeppe Zabel

Læs mere om Jeppe Zabel
1 produkter
1 produkter
Digte, januar
Digte, januarJeppe Zabel
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Digte, januar

Mere om Jeppe Zabel

Hvis du mangler en bog skrevet af Jeppe Zabel, tilbyder vi et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Zabel.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sæt spor - vild med reality" i serien "Sæt spor-serien" udgivet af Dansklærerforeningen - "Digte, januar" udgivet af Ravnerock

Bøger af Jeppe Zabel

Jeppe Zabel har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Zabels bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Zabel er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sæt spor - vild med reality" af Jeppe Zabel

Hos Bog & idé er "Sæt spor - vild med reality" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i serien "Sæt spor-serien". Det er Dansklærerforeningen, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jeppe Zabel "Digte, januar"

"Digte, januar" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ravnerock.
Detaljer
Fulde navn:
Jeppe Zabel