Bog & idéJeremy Tredinnick

Bøger skrevet af Jeremy Tredinnick

Læs mere om Jeremy Tredinnick
2 produkter
2 produkter
Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai
Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to AltaiJeremy Tredinnick
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai
Xinjiang: Chinas Central Asia
Xinjiang: Chinas Central AsiaJeremy Tredinnick
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Xinjiang: Chinas Central Asia

Mere om Jeremy Tredinnick

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Jeremy Tredinnick. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Tredinnick.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai" udgivet af Odyssey Travel Guides - "Xinjiang: Chinas Central Asia" udgivet af Odyssey Travel Guides

Mere om Jeremy Tredinnicks bøger

Du kan bestille to bøger af Jeremy Tredinnick her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Tredinnicks bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af Tredinnick er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Odyssey Travel Guides.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jeremy Tredinnicks "Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai"

"Modern Kazakhstan: The Expo Legacy: Nomadic Routes from Caspian to Altai" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Odyssey Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

"Xinjiang: Chinas Central Asia" af Jeremy Tredinnick

Hos Bog & idé er "Xinjiang: Chinas Central Asia" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Odyssey Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Jeremy Tredinnick