Bog & idéJerk Langer

Bøger skrevet af Jerk Langer

Læs mere om Jerk Langer
3 produkter
3 produkter
Sundt blodtryk på 14 dage
Sundt blodtryk på 14 dageJerk Langer og Jens Linnet
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Sundt blodtryk på 14 dage
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kostJerk Langer og Louise Bruun
299,95 DKK
Indbundet
(4)
21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost
Selvforsvar mod kræft
STREAM
Selvforsvar mod kræftØjvind Torp
199,95 DKK
Lydbog
(1)
Selvforsvar mod kræft

Mere om Jerk Langer

Hvis du er på jagt efter en bog fra Jerk Langer, ser du et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Langer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost" udgivet af Politikens Forlag - "Sundt blodtryk på 14 dage" udgivet af Politikens Forlag - "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Jerk Langer

Du kan bestille tre bøger af Jerk Langer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Langer kommer kun som indbundet. Langers bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost" af Jerk Langer

Det er muligt at købe Jerk Langers "21 nye helbredende dage med antiinflammatorisk kost" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jerk Langer "Sundt blodtryk på 14 dage"

Hos Bog & idé er "Sundt blodtryk på 14 dage" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jerk Langer