Bog & idéJes Peter Vestergaard

Bøger skrevet af Jes Peter Vestergaard

Læs mere om Jes Peter Vestergaard
2 produkter
2 produkter
Lone Wolf
Lone WolfJes Peter Vestergaard
119,95 DKK
e-bog
(0)
Lone Wolf
Mord for kunstnere
Mord for kunstnereJes Peter Vestergaard
109,95 DKK
e-bog
(0)
Mord for kunstnere

Mere om Jes Peter Vestergaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Jes Peter Vestergaard. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Vestergaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lone Wolf" udgivet af mellemgaard - "Lone Wolf" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Mord for kunstnere" udgivet af mellemgaard - "Mord for kunstnere" udgivet af mellemgaard - "Lægeroman 2.0" udgivet af Forlag1.dk - "De røde og de døde" udgivet af Forlag1.dk

Bøger skrevet af Jes Peter Vestergaard

Jes Peter Vestergaard har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Jes Peter Vestergaard kommer i forskellige formater. Bøgerne af Vestergaard er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lone Wolf" af Jes Peter Vestergaard

Det er muligt at købe Jes Peter Vestergaards "Lone Wolf" som e-bog. "Lone Wolf" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Lone Wolf" af Jes Peter Vestergaard

"Lone Wolf" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jes Peter Vestergaard