Bog & idéJes Søgaard

Bøger skrevet af Jes Søgaard

Læs mere om Jes Søgaard
1 produkter
1 produkter
Sundhedsvæsenet på tværs
Sundhedsvæsenet på tværsJette Bangshaab
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet på tværs

Mere om Jes Søgaard

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger fra Jes Søgaard. På listen nedenfor har du de nyeste af Søgaards bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet på tværs" udgivet af Gyldendal - "Forebyggelse af psykiske sygdomme" udgivet af Gyldendal

Mere om Jes Søgaards bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jes Søgaard hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Søgaards bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Søgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jes Søgaards "Sundhedsvæsenet på tværs"

"Sundhedsvæsenet på tværs" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jes Søgaard "Forebyggelse af psykiske sygdomme"

Hos Bog & idé er "Forebyggelse af psykiske sygdomme" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jes Søgaard