Bog & idéJes Stein Pedersen

Bøger skrevet af Jes Stein Pedersen

Læs mere om Jes Stein Pedersen
2 produkter
2 produkter
Fra mit værelse kan jeg se til et andet land
STREAM
Fra mit værelse kan jeg se til et andet landJes Stein Pedersen
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Fra mit værelse kan jeg se til et andet land
Min barndom i 60'erne Fra mit værelse kan jeg se til et andet land
Fra mit værelse kan jeg se til et andet landJes Stein Pedersen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Fra mit værelse kan jeg se til et andet land

Mere om Jes Stein Pedersen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Jes Stein Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Stein Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nørgaard paa Strøget" udgivet af Gyldendal - "Min barndom i 60’erne" i serien "Magnumbøger" udgivet af Saga - "Fra mit værelse kan jeg se til et andet land " i serien "Min barndom i 60’erne" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Min barndom i 60'erne Fra mit værelse kan jeg se til et andet land" i serien "Min barndom i 60’erne" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Jes Stein Pedersens bøger

Du kan finde fire bøger af Jes Stein Pedersen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan købe Jes Stein Pedersen bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Stein Pedersen lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jes Stein Pedersens "Nørgaard paa Strøget"

Det er muligt at købe Jes Stein Pedersens "Nørgaard paa Strøget" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Min barndom i 60’erne" af Jes Stein Pedersen

Det er muligt at købe Jes Stein Pedersens "Min barndom i 60’erne" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Magnumbøger". Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jes Stein Pedersen