Bog & idéJesper Allan Münther

Bøger skrevet af Jesper Allan Münther

Læs mere om Jesper Allan Münther
2 produkter
2 produkter
Forfatningsret
BOEGERTILSTAERKPRIS
ForfatningsretJesper Allan Münther
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Forfatningsret
Fogedret
FogedretJesper Münther
589,95 DKK
EBOG
(0)
Fogedret

Mere om Jesper Allan Münther

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Jesper Allan Münther. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Münther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forfatningsret" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Fogedret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Jesper Allan Münthers bøger

Du kan købe to bøger af Jesper Allan Münther her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Münthers bøger fås i samtlige formater. Münthers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forfatningsret" af Jesper Allan Münther

"Forfatningsret" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jesper Allan Münther "Fogedret"

Det er muligt at købe Jesper Allan Münthers "Fogedret" som pdf. Endnu en af Jesper Allan Münther fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Allan Münther