Bog & idéJesper Allerup

Bøger skrevet af Jesper Allerup

Læs mere om Jesper Allerup
4 produkter
4 produkter
Kunstig intelligens
STREAM
Kunstig intelligensJesper Allerup
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Kunstig intelligens
Bitcoins
STREAM
BitcoinsJesper Allerup
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Bitcoins
Kunstig intelligens, Sort Fagklub
Kunstig intelligens, Sort FagklubJesper Allerup
39,95 DKK
EBOG
(0)
Kunstig intelligens, Sort Fagklub
Bitcoins, Sort Fagklub
Bitcoins, Sort FagklubJesper Allerup
49,95 DKK
EBOG
(0)
Bitcoins, Sort Fagklub

Mere om Jesper Allerup

Der findes flere forskellige bøger fra Jesper Allerup til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Allerup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bitcoins, Sort Fagklub" i serien "Fagklub" udgivet af Alinea - "Kunstig intelligens, Sort Fagklub" i serien "Fagklub" udgivet af Alinea - "Bitcoins" udgivet af Alinea - "Bitcoins, Sort Fagklub" i serien "Sort Fagklub" udgivet af Alinea - "Kunstig intelligens" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kunstig intelligens, Sort Fagklub" i serien "Sort Fagklub" udgivet af Alinea

Mere om Jesper Allerups bøger

Jesper Allerup har seks bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Allerups bøger kommer i udvalgte formater. Allerup har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Allerups "Bitcoins, Sort Fagklub"

Det er muligt at købe Jesper Allerups "Bitcoins, Sort Fagklub" som ebog. Med "Bitcoins, Sort Fagklub" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Fagklub". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

"Kunstig intelligens, Sort Fagklub" af Jesper Allerup

Det er muligt at købe Jesper Allerups "Kunstig intelligens, Sort Fagklub" som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Kunstig intelligens, Sort Fagklub" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "Fagklub". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Allerup