Bog & idéJesper Bernt

Bøger skrevet af Jesper Bernt

Læs mere om Jesper Bernt
1 produkter
1 produkter
Checkpoint Charlie
Checkpoint CharlieJesper Bernt
79,95 DKK
EBOG
(0)
Checkpoint Charlie

Mere om Jesper Bernt

Hvis du søger en bog skrevet af Jesper Bernt, ser du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bernt.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Checkpoint Charlie" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Champagne erotisk eNovelle" i serien "Erotiske eNoveller fra Metropolitan eBooks" udgivet af Metropolitan eBooks

Bøger af Jesper Bernt

Jesper Bernt har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Jesper Bernt bøger i flere forskellige formater. Bernts bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Bernts "Checkpoint Charlie"

Hos Bog & idé er "Checkpoint Charlie" tilgængelig som ebog. Med "Checkpoint Charlie" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jesper Bernt "Champagne erotisk eNovelle"

Det er muligt at købe Jesper Bernts "Champagne erotisk eNovelle" som e-bog. Hvis du køber "Champagne erotisk eNovelle" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Erotiske eNoveller fra Metropolitan eBooks". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Metropolitan eBooks.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Bernt