Bog & idéJesper Drescher

Bøger skrevet af Jesper Drescher

Læs mere om Jesper Drescher
1 produkter
1 produkter
DIGITAL AFRICA: Investing in Africa's Most Untapped Source
BOEGERTILSTAERKPRIS
DIGITAL AFRICA: Investing in Africa's Most Untapped SourceJesper Drescher
224,96 DKK
Paperback
(0)
DIGITAL AFRICA: Investing in Africa's Most Untapped Source

Mere om Jesper Drescher

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Jesper Drescher. Bogen hedder "DIGITAL AFRICA: Investing in Africa's Most Untapped Source". Den er udgivet af JVD Holding på engelsk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Dreschers "DIGITAL AFRICA: Investing in Africa's Most Untapped Source"

Hos Bog & idé er "DIGITAL AFRICA: Investing in Africa's Most Untapped Source" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af JVD Holding.

Endnu en af Jesper Drescher fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Drescher