Bog & idéJesper Due

Bøger skrevet af Jesper Due

Læs mere om Jesper Due
2 produkter
2 produkter
Kan virksomhederne overleve uden fagforeninger
Kan virksomhederne overleve uden fagforeningerJonathan Freedland
119,95 DKK
EBOG
(0)
Kan virksomhederne overleve uden fagforeninger
Den danske model
Den danske modelJesper Due
329,95 DKK
EBOG
(0)
Den danske model

Mere om Jesper Due

Jesper Due har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Due.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det offentlige aftalesystems historie I-IV" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Den danske model" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag

Bøger af Jesper Due

Jesper Due har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Dues bøger kommer i udvalgte formater. Dues bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det offentlige aftalesystems historie I-IV" af Jesper Due

Hos Bog & idé er "Det offentlige aftalesystems historie I-IV" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Syddansk Universitetsforlag.

Jesper Due "Den danske model"

Hos Bog & idé er "Den danske model" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Den danske model" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Due