Bog & idéJesper Fink

Bøger skrevet af Jesper Fink

Læs mere om Jesper Fink
1 produkter
1 produkter
Bettinas badekar
Bettinas badekarFlemming Quist Møller
99,95 DKK
Indbundet
(2)
Bettinas badekar

Mere om Jesper Fink

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udvalg af bøger skrevet af Jesper Fink. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Fink.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bettinas badekar" udgivet af Klim - "De fire elementer" i serien "Dansk sang B-serien" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening

Mere om Jesper Finks bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jesper Fink hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Jesper Fink kommer i forskellige formater. Bøgerne af Fink er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Finks "Bettinas badekar"

Hos Bog & idé er "Bettinas badekar" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Klim, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"De fire elementer" af Jesper Fink

Hos Bog & idé er "De fire elementer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Dansk sang B-serien". Det er Folkeskolens Musiklærerforening, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Fink