Bog & idéJesper Goll

Bøger skrevet af Jesper Goll

Læs mere om Jesper Goll
2 produkter
2 produkter
Komplekskuller
KomplekskullerJesper Goll
99,95 DKK
EBOG
(2)
Komplekskuller
Lige under overfladen 12 - Efter fødslen
Lige under overfladen 12 - Efter fødslenJesper Goll
99,95 DKK
EBOG
(2)
Lige under overfladen 12 - Efter fødslen

Mere om Jesper Goll

Jesper Goll har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lige under overfladen 12 - Efter fødslen". Det er Science Fiction Cirklen, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lige under overfladen 12 - Efter fødslen" af Jesper Goll

Det er muligt at købe Jesper Golls "Lige under overfladen 12 - Efter fødslen" som ebog. Med "Lige under overfladen 12 - Efter fødslen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Science Fiction Cirklen, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jesper Goll skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Goll