Bog & idéJesper Gregersen

Bøger skrevet af Jesper Gregersen

Læs mere om Jesper Gregersen
4 produkter
4 produkter
Narrativ coaching - en ny fortælling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Narrativ coaching - en ny fortællingJesper Gregersen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Narrativ coaching - en ny fortælling
Specialpædagogik i læreruddannelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Specialpædagogik i læreruddannelsenAndy Højholdt
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Specialpædagogik i læreruddannelsen
At lede efter kompleksitet
At lede efter kompleksitetSune Bjørn Larsen
159,95 DKK
EBOG
(0)
At lede efter kompleksitet
At lede efter kompleksitet
At lede efter kompleksitetSune Bjørn Larsen og Jesper Gregersen
249,95 DKK
Paperback
(0)
At lede efter kompleksitet

Mere om Jesper Gregersen

Der er mange bøger skrevet af Jesper Gregersen online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Gregersens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At lede efter kompleksitet" udgivet af Mindspace - "Livsduelighedens pædagogik" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Dafolo - "Specialpædagogik i læreruddannelsen" udgivet af Gyldendal - "Livsduelighedens pædagogik" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Dafolo - "Fællesskabets pædagogik" udgivet af Dafolo - "Narrativ coaching - en ny fortælling" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger af Jesper Gregersen

Jesper Gregersen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Gregersens bøger fås i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Gregersen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Gregersens "At lede efter kompleksitet"

Hos Bog & idé er "At lede efter kompleksitet" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Mindspace, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Livsduelighedens pædagogik" af Jesper Gregersen

Det er muligt at købe Jesper Gregersens "Livsduelighedens pædagogik" som e-bog. Hvis du køber "Livsduelighedens pædagogik" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Gregersens serie "Relationsprofessionsserien". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Gregersen