Bog & idéJesper Hallas

Bøger skrevet af Jesper Hallas

Læs mere om Jesper Hallas
1 produkter
1 produkter
Evidensbaseret medicin
BOEGERTILSTAERKPRIS
Evidensbaseret medicinCaroline Schaffalitzky de Muckadell
629,96 DKK
Hæftet
(0)
Evidensbaseret medicin

Mere om Jesper Hallas

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger fra Jesper Hallas. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hallas' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard - "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Jesper Hallas

Du kan købe tre bøger af Jesper Hallas her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Hallas' bøger kommer i flere formater. Hallas' bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Hallas' "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Jesper Hallas "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Hallas