Bog & idéJesper Handberg

Bøger skrevet af Jesper Handberg

Læs mere om Jesper Handberg
1 produkter
1 produkter
Bangkok brænder
STREAM
Bangkok brænderJesper Handberg
179,95 DKK
Lydbog
(2)
Bangkok brænder

Mere om Jesper Handberg

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jesper Handberg, tilbyder vi et bredt udbud til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Handbergs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bangkok brænder" udgivet af Byens Forlag - "Bangkok brænder" udgivet af Byens Forlag - "Bangkok brænder" udgivet af Byens Forlag

Bøger skrevet af Jesper Handberg

Du kan bestille tre bøger af Jesper Handberg her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Jesper Handberg bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Handberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Byens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Bangkok brænder" af Jesper Handberg

Hos Bog & idé er "Bangkok brænder" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Bangkok brænder" af Jesper Handberg med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Byens Forlag.

Jesper Handberg "Bangkok brænder"

"Bangkok brænder" kan købes online som ebog. Hvis du køber "Bangkok brænder" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Byens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Handberg