Bog & idéJesper Hirtsgaard

Bøger skrevet af Jesper Hirtsgaard

Læs mere om Jesper Hirtsgaard
1 produkter
1 produkter
Operativ skydning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Operativ skydningJesper Kiwi Hirtsgaard
287,96 DKK
Paperback
(0)
Operativ skydning

Mere om Jesper Hirtsgaard

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Jesper Hirtsgaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hirtsgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Operativ skydning" udgivet af Samfundslitteratur - "Rekrut i den franske fremmedlegion" udgivet af Books on Demand

Jesper Hirtsgaards bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jesper Hirtsgaard hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Hirtsgaard fås blot som paperback. Bøgerne af Hirtsgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Hirtsgaards "Operativ skydning"

"Operativ skydning" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jesper Hirtsgaard "Rekrut i den franske fremmedlegion"

Det er muligt at købe Jesper Hirtsgaards "Rekrut i den franske fremmedlegion" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Hirtsgaard