Bog & idéJesper Hoffmeyer

Bøger skrevet af Jesper Hoffmeyer

Læs mere om Jesper Hoffmeyer
3 produkter
3 produkter
Ny Jord 1-2
Ny Jord 1-2Sofie Isager Ahl
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny Jord 1-2
Glæden ved sproget
Glæden ved sprogetMichael Blædel (red.)
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Glæden ved sproget
7 ting vi plejer at tro på
7 ting vi plejer at tro påJesper Hoffmeyer
49,95 DKK
e-bog
(2)
7 ting vi plejer at tro på

Mere om Jesper Hoffmeyer

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger af Jesper Hoffmeyer. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Hoffmeyer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny Jord 1-2" udgivet af Forlaget Virkelig - "Glæden ved sproget" udgivet af Modersmål-Selskabet - "7 ting vi plejer at tro på" udgivet af Tiderne Skifter - "7 ting vi plejer at tro på" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jesper Hoffmeyer

Jesper Hoffmeyer har fire bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jesper Hoffmeyer fås i flere formater. Bøgerne af Hoffmeyer er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ny Jord 1-2" af Jesper Hoffmeyer

Det er muligt at købe Jesper Hoffmeyers "Ny Jord 1-2" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Virkelig.

"Glæden ved sproget" af Jesper Hoffmeyer

Det er muligt at købe Jesper Hoffmeyers "Glæden ved sproget" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Modersmål-Selskabet, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Hoffmeyer