Bog & idéJesper Hundebøl

Bøger skrevet af Jesper Hundebøl

Læs mere om Jesper Hundebøl
2 produkter
2 produkter
Digitalisering i offentlig forvaltning
Digitalisering i offentlig forvaltningAnja Svejgaard Pors og Lars Hove Sørensen (red)
369,95 DKK
Paperback
(0)
Digitalisering i offentlig forvaltning
Offentlig administration
BOEGERTILSTAERKPRIS
Offentlig administrationSvend Aage Andersen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig administration

Mere om Jesper Hundebøl

Jesper Hundebøl har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hundebøls bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digitalisering i offentlig forvaltning" udgivet af Samfundslitteratur - "Offentlig administration" udgivet af Gyldendal

Bøger af Jesper Hundebøl

Du kan købe to bøger af Jesper Hundebøl her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Jesper Hundebøl fås i flere formater. Hundebøls bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Hundebøls "Digitalisering i offentlig forvaltning"

Hos Bog & idé er "Digitalisering i offentlig forvaltning" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jesper Hundebøl "Offentlig administration"

Hos Bog & idé er "Offentlig administration" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Hundebøl