Bog & idéJesper Johannes Madsen

Bøger skrevet af Jesper Johannes Madsen

Læs mere om Jesper Johannes Madsen
1 produkter
1 produkter
Naturlommekalenderen 2024
Naturlommekalenderen 2024Thomas Bjørneboe Berg
159,95 DKK
Indbundet
(0)
Naturlommekalenderen 2024

Mere om Jesper Johannes Madsen

Der er forskellige bøger fra Jesper Johannes Madsen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturlommekalenderen 2019" udgivet af Forlaget Rhodos - "Dansk trækfugleatlas" udgivet af Rhodos Zoologisk Museum

Bøger af Jesper Johannes Madsen

Du kan finde to bøger af Jesper Johannes Madsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Madsen som indbundet. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Johannes Madsens "Naturlommekalenderen 2019"

Det er muligt at købe Jesper Johannes Madsens "Naturlommekalenderen 2019" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Rhodos.

Jesper Johannes Madsen "Dansk trækfugleatlas"

"Dansk trækfugleatlas" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Rhodos Zoologisk Museum, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Johannes Madsen