Bog & idéJesper Kaalund

Bøger skrevet af Jesper Kaalund

Læs mere om Jesper Kaalund
4 produkter
4 produkter
Serious business
Serious businessJesper Kaalund
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Serious business
Romeo & Juliet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Romeo & JulietJesper Kaalund
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Romeo & Juliet
Distorted Mirrors
BOEGERTILSTAERKPRIS
Distorted MirrorsJesper Kaalund
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Distorted Mirrors
Compass
BOEGERTILSTAERKPRIS
CompassNanna Flindt Kreiner
449,96 DKK
Hæftet
(0)
Compass

Mere om Jesper Kaalund

Hvis du mangler en bog skrevet af Jesper Kaalund, finder du et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kaalunds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Distorted Mirrors" udgivet af Gyldendal - "Romeo & Juliet" udgivet af Systime - "Getting Graphic" udgivet af Gyldendal - "Serious business" udgivet af Gyldendal

Jesper Kaalunds bøger

Du kan købe fire bøger af Jesper Kaalund her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Kaalund som hæftet. Bøgerne af Kaalund er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jesper Kaalunds "Distorted Mirrors"

Hos Bog & idé er "Distorted Mirrors" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jesper Kaalund "Romeo & Juliet"

"Romeo & Juliet" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Kaalund