Bog & idéJesper Kaltoft

Bøger skrevet af Jesper Kaltoft

Læs mere om Jesper Kaltoft
1 produkter
1 produkter
Fusionskontrol i Danmark
Fusionskontrol i DanmarkChristian Bergqvist
789,95 DKK
EBOG
(0)
Fusionskontrol i Danmark

Mere om Jesper Kaltoft

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jesper Kaltoft, kan du købe et stort udvalg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kaltoft.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fusionskontrol i Danmark" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Tilbudsloven" udgivet af Thomson Reuters

Jesper Kaltofts bøger

Du kan finde to bøger af Jesper Kaltoft her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Kaltoft fås blot som indbundet. Bøgerne af Kaltoft er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jesper Kaltofts "Fusionskontrol i Danmark"

Det er muligt at købe Jesper Kaltofts "Fusionskontrol i Danmark" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Jesper Kaltoft "Tilbudsloven"

Det er muligt at købe Jesper Kaltofts "Tilbudsloven" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Det er Thomson Reuters, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Kaltoft