Bog & idéJesper Karle

Bøger skrevet af Jesper Karle

Læs mere om Jesper Karle
3 produkter
3 produkter
I'll do it tomorrow
I'll do it tomorrowHelle Folden Dybdahl
189,95 DKK
Hæftet
(0)
I'll do it tomorrow
Jeg gør det i morgen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jeg gør det i morgenHelle Folden Dybdahl
170,96 DKK
Hæftet
(1)
Jeg gør det i morgen
Tag på arbejde
Tag på arbejdeJesper Karle
119,95 DKK
EBOG
(1)
Tag på arbejde

Mere om Jesper Karle

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Jesper Karle. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Karles nyeste udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Jesper Karles bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "I'll do it tomorrow" udgivet af PPpublishers - "Jeg gør det i morgen" udgivet af PPpublishers - "Tag på arbejde" udgivet af Forlaget Linje H - "Tag på arbejde" udgivet af PPclinic

Bøger skrevet af Jesper Karle

Jesper Karle har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Jesper Karle bøger i forskellige formater. Bøgerne af Karle er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I'll do it tomorrow" af Jesper Karle

Hos Bog & idé er "I'll do it tomorrow" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af PPpublishers.

"Jeg gør det i morgen" af Jesper Karle

Det er muligt at købe Jesper Karles "Jeg gør det i morgen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af PPpublishers.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Karle