Bog & idéJesper Kenn Olsen

Bøger skrevet af Jesper Kenn Olsen

Læs mere om Jesper Kenn Olsen
6 produkter
6 produkter
Kunsten at ville
Kunsten at villeJesper Kenn Olsen
99,95 DKK
EBOG
(2)
Kunsten at ville
The runner's guide to the planet
The Runner’s Guide to the PlanetJesper Kenn Olsen
99,95 DKK
EBOG
(0)
The Runner’s Guide to the Planet
Ultraløb for alle
Ultraløb for alleJesper Kenn Olsen
159,95 DKK
EBOG
(0)
Ultraløb for alle
Jorden rundt i løb
Jorden rundt i løb: 26.232 km, 2 år, 4 kontinenterJesper Kenn Olsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Jorden rundt i løb: 26.232 km, 2 år, 4 kontinenter
Kunsten at ville
STREAM
Kunsten at villeJesper Kenn Olsen
139,95 DKK
Lydbog
(2)
Kunsten at ville
Jorden rundt i løb
STREAM
Jorden rundt i løb: 26.232 km, 2 år, 4 kontinenter26.232 km
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Jorden rundt i løb: 26.232 km, 2 år, 4 kontinenter

Mere om Jesper Kenn Olsen

Der er flere forskellige bøger af Jesper Kenn Olsen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Olsens seneste bøger.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jesper Kenn Olsens bøger tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jorden rundt i løb" udgivet af Politikens Forlag - "The Runner’s Guide to the Planet" udgivet af Haase & Søns Forlag as - "Kunsten at ville" udgivet af Haase & Søns Forlag as - "Jorden rundt i løb" udgivet af Haase & Søns Forlag as - "Kunsten at ville" udgivet af Haase & Søns Forlag

Bøger skrevet af Jesper Kenn Olsen

Jesper Kenn Olsen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jesper Kenn Olsen kan købes i flere formater. Bøgerne af Olsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jorden rundt i løb" af Jesper Kenn Olsen

Det er muligt at købe Jesper Kenn Olsens "Jorden rundt i løb" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"The Runner’s Guide to the Planet" af Jesper Kenn Olsen

Det er muligt at købe Jesper Kenn Olsens "The Runner’s Guide to the Planet" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "The Runner’s Guide to the Planet" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Haase & Søns Forlag as.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Kenn Olsen