Bog & idéJesper Kragh

Bøger skrevet af Jesper Kragh

Læs mere om Jesper Kragh
1 produkter
1 produkter
Anvisning 266: Småhuse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 266: SmåhuseNiels C. Bergsøe
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 266: Småhuse

Mere om Jesper Kragh

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Jesper Kragh. På listen nedenfor finder du Kraghs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" udgivet af SBi Forlag - "Småhuse - indeklima og energi" i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Jesper Kraghs bøger

Du kan bestille to bøger af Jesper Kragh her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan købe Jesper Kragh bøger i forskellige formater. Bøgerne af Kragh er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" af Jesper Kragh

"Hvidbog - Ventilation af eksisterende etageboliger" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SBi Forlag.

"Småhuse - indeklima og energi" af Jesper Kragh

Hos Bog & idé er "Småhuse - indeklima og energi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "SBI-anvisning". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Kragh