Bog & idéJesper Langballe

Bøger skrevet af Jesper Langballe

Læs mere om Jesper Langballe
1 produkter
1 produkter
Lov og ansvar
Lov og ansvarJesper Langballe
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Lov og ansvar

Mere om Jesper Langballe

Der findes en del bøger af Jesper Langballe tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Langballes nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lov og ansvar" udgivet af Tidehverv - "Anlangendes et menneske" i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literature" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Mere om Jesper Langballes bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Jesper Langballe hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan kun finde Langballes bøger som indbundet. Bøgerne af Langballe er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Lov og ansvar" af Jesper Langballe

Det er muligt at købe Jesper Langballes "Lov og ansvar" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tidehverv.

"Anlangendes et menneske" af Jesper Langballe

Det er muligt at købe Jesper Langballes "Anlangendes et menneske" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i serien "University of Southern Denmark studies in Scandinavian languages and literature". Det er Syddansk Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Langballe