Bog & idéJesper Larsen

Bøger skrevet af Jesper Larsen

Læs mere om Jesper Larsen
8 produkter
8 produkter
Temaer og aktiviteter i skole- og fritidspædagogik
Temaer og aktiviteter i skole- og fritidspædagogikHelle Rabøl Hansen
329,95 DKK
Bog
(0)
Temaer og aktiviteter i skole- og fritidspædagogik
Fritidspædagogikken gentænkt
Fritidspædagogikken gentænktTrine Ankerstjerne (red.)
389,95 DKK
Paperback
(0)
Fritidspædagogikken gentænkt
Tæt på pædagogik
Tæt på pædagogikChristina Haandbæk Schmidt
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Tæt på pædagogik
Pædagogik og psykologi. Pædagogisk assistent (med iBog)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædagogik og psykologi. Pædagogisk assistent (med iBog)Christina Munkholm
845,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædagogik og psykologi. Pædagogisk assistent (med iBog)
Pædagogik og psykologi. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Pædagogik og psykologi. Pædagogisk assistent (uden iBog)Trine Reinholdt Gath
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Pædagogik og psykologi. Pædagogisk assistent (uden iBog)
Luftkunst fra Danmark
Luftkunst fra DanmarkJesper Larsen
349,95 DKK
Hardback
(1)
Luftkunst fra Danmark
2022 Kalender
2022 KalenderJesper Larsen
79,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
2022 Kalender
2021 Kalender
2021 KalenderJesper Larsen
79,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
2021 Kalender

Mere om Jesper Larsen

Hvis du søger en bog fra Jesper Larsen, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Larsen.
Bøgerne fra Jesper Larsen tilbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "2021 Kalender" udgivet af Forlaget Luftfoto - "Tæt på pædagogik" udgivet af Gyldendal - "Luftkunst fra Danmark" udgivet af Forlaget Luftfoto - "Sociologi og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i ergoterapi" udgivet af Gyldendal - "I praktik - Pædagogisk assistent" udgivet af Munksgaard - "Sprog, kommunikation og psykologi - Pædagogisk assistent (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "I praktik - Pædagogisk assistent (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Lærebog i psykiatri for ergoterapeuter og fysioterapeuter" udgivet af Munksgaard - "Nordisk aktivitetsvidenskab" i serien "Ergo/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "Blindt ind i Basra" udgivet af Gyldendal - "Pædagogik og psykologi. Pædagogisk assistent." i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse" udgivet af Gyldendal - "Psykiatri" i serien "Ergo/fys Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "I praktik" udgivet af Munksgaard - "Som en fugl ser det" udgivet af Luftfoto - "Pædagogik - Pædagogisk assistent" i serien "Paletten" udgivet af Munksgaard - "Sprog, kommunikation og psykologi - Pædagogisk assistent" i serien "Paletten" udgivet af Munksgaard - "Danmark - en smuk plet på Jorden" udgivet af Forlaget Luftfoto

Bøger af Jesper Larsen

Jesper Larsen har 18 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Jesper Larsen kommer i et udvalg af formater. Jesper Larsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Larsens "2021 Kalender"

Det er muligt at købe Jesper Larsens "2021 Kalender" som spiralryg. Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Jesper Larsen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Luftfoto.

"Tæt på pædagogik" af Jesper Larsen

Hos Bog & idé er "Tæt på pædagogik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Larsen