Bog & idéJesper Lindholm

Bøger skrevet af Jesper Lindholm

Læs mere om Jesper Lindholm
4 produkter
4 produkter
Folkeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
FolkeretBugge Thorbjørn Daniel
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Folkeret
Udlændingeret
BOEGERTILSTAERKPRIS
UdlændingeretNina Marie Lassen & Jens Vedsted-Hansen
674,96 DKK
Hæftet
(0)
Udlændingeret
Udlændingeret - studieudgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udlændingeret - studieudgaveBjørn Dilou Jacobsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Udlændingeret - studieudgave
Danske asylafgørelser
Danske asylafgørelserJesper Lindholm
539,95 DKK
EBOG
(0)
Danske asylafgørelser

Mere om Jesper Lindholm

Der er forskellige bøger af Jesper Lindholm til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lindholms udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udlændingeret - studieudgave" udgivet af Djøf Forlag - "Udlændingeret Indrejse, visum, asyl, familiesammenføring" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Danske asylafgørelser" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Danske asylafgørelser" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Jesper Lindholms bøger

Jesper Lindholm har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Jesper Lindholm bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Lindholm er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jesper Lindholms "Udlændingeret - studieudgave"

Det er muligt at købe Jesper Lindholms "Udlændingeret - studieudgave" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Jesper Lindholm "Udlændingeret Indrejse, visum, asyl, familiesammenføring"

"Udlændingeret Indrejse, visum, asyl, familiesammenføring" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Jesper Lindholm